ANĆELOTI: ''Real ima kvalitet da podigne pehar Lige šampiona''

Novosti online

11. 12. 2023. u 20:30

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je večeras da njegov tim kvalitet da osvoji Ligu šampiona i dodao da će madridski klub ići na pobedu protiv Uniona u Berlinu.

АНЋЕЛОТИ: Реал има квалитет да подигне пехар Лиге шампиона

Foto: EPA

Fudbaleri Reala gostovaće sutra Unionu u Berlinu u meču šestog kola grupe C Lige šampiona. Madridski klub je prvi na tabeli sa 15 bodova, a još ranije je obezbedio prvo mesto i plasman u osminu finala LŠ.

- Ostvarili smo cilj, pošto smo osvojili prvo mesto na tabeli. Želimo da grupnu fazu završimo na visokom nivou. Ovo je posebno takmičenje. Naš plan je da sutra odigramo dobro i da pobedimo - rekao je Anćeloti, prenosi zvanični sajt kluba.

On nije želeo da otkrije sastav za meč sa Unionom.

- Izabraću najboljih 11. Oni koji su igrali protiv Betisa i koji nisu umorni biće u timu protiv Uniona. Međutim, ima onih koji se nisu u potpunosti oporavili. Oni će odmarati. Ako budem rotirao to će da bude zato što neki igrači mogu da imaju problem - dodao je trener Reala.

Anćeloti je rekao da je Real uvek kandidat za osvajanje LŠ.

- Uradili smo sjajan posao u grupnoj fazi. Uvek je teško osvojiti Ligu šampiona, ali mislim da imamo kvalitet da se borimo do kraja i osvojimo ovo takmičenje - zaključio je Anćeloti.

Utakmica između Uniona i Reala biće odigrana sutra od 21 sat u Berlinu.

BONUS VIDEO: POSLE 7 GODINA PENZIJE Ana Ivanović se vratila tenisu - Nadalova sestra poslala poziv

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije