MARSELO ŽELI PETI TROFEJ: Fluminense prvi finalista klupskog prvenstva sveta, čeka se Mančester siti

Č. V.

18. 12. 2023. u 22:10

FUDBALERI Fluminensea plasirali su se u finale svetskog klupskog prvenstva, pošto su u Džedi pobedili egipatski Al Ahli sa 2:0.

МАРСЕЛО ЖЕЛИ ПЕТИ ТРОФЕЈ: Флуминенсе први финалиста клупског првенства света, чека се Манчестер сити

FOTO: Tanjug/AP

Izabranici Fernanda Diniza boriće se za trofej sa aktuelnom prvakom Evrope, ekipom Mančester sitija ili japanskom Uravom.

Nema sumnje da je brazilskom timu mnogo pomoglo to što u timu ima iskusnog levog beka Marsela koji se sa madridskim Realom ovo takmičenje igrao čak osam puta, a imaće priliku da peti put podigne pehar. Takođe, tu je i 40-godišnji Felipe Melo, bivši igrač Juventusa, Intera, Galatasaraja...

Ipak, nije bilo lako Fluminenseu na ovoj utakmici. Do prednosti je ova ekipa stigla u 71. minutu kada je Džon Arijas pogodio sa bele tačke.

Konačan rezultat utakmice postavio je rezervista Džon Kenedi u 90. minutu. Inače, on je 11 minuta pre nego što je postigao gol uša u igru.

Jasno je da u drugom polufinalu Siti važi za velikog favorita i očekuje se da "građani" budu rival sedmoplasiranom timu brazilskog prvenstva u finalu klupskog prvenstva sveta. Jasno je da ukoliko dođe do tog duela, Fluminense čeka težak zadatak, ali nema dileme da će učiniti sve da napravi iznenađenje i postanu najbolji na planeti.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!