NEVEROVATNA PREMIJER LIGA: Ludnica na meču Šefild - Luton, Bornmut nastavio sa sjajnim igrama

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 12. 2023. u 19:09

UTAKMICAMA Bornmut - Fulam i Šefild junajted - Luton nastavljeno je kolo u Premijer ligi.

НЕВЕРОВАТНА ПРЕМИЈЕР ЛИГА: Лудница на мечу Шефилд - Лутон, Борнмут наставио са сјајним играма

FOTO: Tanjug/AP

"Trešnjice" su ubedljivo savladale "kolibare" sa 3:0 i nastavile sa fantastičnim igrama. Ovo je izabranicima Andonija Iraole bila šesta pobeda na poslednjih sedam mečeva. Remizirali su samo sa Aston Vilom - 2:2.

Što se ovog meča tiče, Bornmut je poveo u idealnom momentu. Igrao se 44. minut kada je Džastin Klajvert zatresao mrežu rivala. Drugi gol bio je delo Dominika Solankea, a konačan rezultat postavio je u nadoknadi vremena Luis Sinistera.

Tim sa stadiona "Vitaliti" je sada 10. na tabeli sa 25 bodova, dok je Fulam na 13. poziciji sa 21.

Luton je do drugog vezanog trijumfa stigao na "Bramal Lejnu" slavivši sa 2:3. Ovaj duel obeležila su dva preokreta, ali i dva autogola.

Gosti su imali prednost nakon prvih 45 minuta zahvaljujući Alifu Dutiju. Domaćin je pogocima Olivera Mekbarnija i Anela Ahmedhodžića uspeo da preokrene.

Nakon toga usledio je pravi šok za domaće navijače. Najpre je Džek Robinson, a potom i Anis Ben Slimane zatresao sopstvenu mrežu i na taj način omogućio Lutonu da osvoji ceo plen.

Šefild je u teškoj poziciji, nalazi se na poslednjem 20. mestu na tabeli Premijer lige sa devet bodova, dok je Luton na 18. mestu sa 15.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!