TAJNA "STARE DAME": Zoltan Sabo, Dušan Tadić i Vujadin Boškov zajedno na jubilarnom dresu Vojvodine (FOTO/VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

29. 12. 2023. u 16:05 >> 16:07

FUDBALSKI klub Vojvodina 6. marta 2024. obeležava 110 godina postojanja, a novosadski velikan odlučio je da na potpuno originalan način "isprati" impresivni jubilej.

ТАЈНА СТАРЕ ДАМЕ: Золтан Сабо, Душан Тадић и Вујадин Бошков заједно на јубиларном дресу Војводине (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: A. Ilić

Početkom sezone klub je predstavio nove dresove u prostorijama Istorijskog arhiva Novog Sada, a mnogim navijačima za oko je zapao gostujući dres koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Radi se o dresu u dve nijanse plave, sa zlatnim brojem i prezimenom, ali ono što je posebno zanimljivo jeste motiv koji se nalazi na celom dresu, a čine ga imena svih fudbalera koji su odigrali 110 ili više utakmica u dresu "stare dame".

Imena velikana utkana su u celom dresu, a neka od njih su i ono kapitena reprezentacije Srbije, Dušana Tadića, legendarnog Zoltana Saba, kao i Vujadina Boškova, Emila Rockova, Siniše Saničanina, ali i brojnih drugih igrača koji su ostavili dubok trag na stadionu "Karađorđe".

Kao što je poznato, pomenuti stadion u 2024. godini „slavi“ svoj stoti rođendan, dok će FK Vojvodina obeležiti 110 godina postojanja.

Čija se imena nalaze na dresu pogledajte u foto galeriji i video snimku u nastavku teksta:

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)