HIT SNIMAK NOVAKA ĐOKOVIĆA: Najbolji teniser sveta legao na zemlju kako bi se slikao sa najsrećnijom životinjom na svetu (VIDEO)

Filip Milošević

29. 12. 2023. u 12:58

NOVAK Đoković, svetski broj jedan, trenutno se nalazi u Australiji gde će predstavljati Srbiju na Junajted kupu, a slobodno vreme je iskoristio kako bi posetio jedan rezervat prirode i da napravi selfi sa najsrećnijom životinjom na svetu.

ХИТ СНИМАК НОВАКА ЂОКОВИЋА: Најбољи тенисер света легао на земљу како би се сликао са најсрећнијом животињом на свету (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

On se slikao sa kuokom, a ona važi za najsrećniju životinju na planeti i vrsta je torbara, pa je možete videti u jugozapadnoj Australiji.

Prema IUCN Crvenoj listi ugroženih vrsta, izuzetno je ranjiva, a njen bliski susret sa Novakom Đokovićem "zapalio" je društvene mreže i snimak srpskog tenisera koji je legao na zemlju kako bi napravio selfi postao je viralan.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL! SPAJIĆ JAVNO PRIZNAO: Nikakav problem nije, glasaćemo za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici