TRILER-DEBI VLADANA MILOJEVIĆA: "Delije" nisu očekivale ovakvu Zvezdu, ali pobeda je ostvarena - i to kako! (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

17. 01. 2024. u 17:48

FUDBALERI Crvene zvezde odigrali su prvi prijateljski meč u sklopu priprema na Kipru. Crveno-beli su posle preokreta pobedili kiparskog drugoligaša Hloraku sa 3:2 (1:2).

ТРИЛЕР-ДЕБИ ВЛАДАНА МИЛОЈЕВИЋА: Делије нису очекивале овакву Звезду, али победа је остварена - и то како! (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Povratnik na klupu šampiona Srbije Vladan Milojević odlučio je da na ovom meču dva tima igraju po poluvreme.

Tako je Zvezda utakmicu počela u sastavu: Glazer - Nikolić, Spajić, Dragović, Radojević - Stamenić, Kanga - Olajinka, Katai, Lučić - Endijaje.

Bolje su crveno-beli otvorili susret. Samo osam minuta ima je bilo potrebno da dođu do prednosti. Oliajinka je bio oboren u kaznenom prostoru rivala, a siguran sa bele tačke bio je Katai.

Upravo je strelac gola imao još dve dobre šanse da duplira prednost, ali nije uspeo da pronađe put do mreže rivala.

Promašaje Zvezde kaznio je kiparski tim. U razmaku od tri minuta Holaraka je postigla dva gola i napravila preokret. Najpre je Fratea u 34. minutu poravnao, da bi u 37. Tijerno doneo vođstvo.

U nastavku utakmice na terenu su za crveno-bele bili: Z. Popović - Nikolić, Milosavljević, Milunović, Radojević - Mijailović, Knežević - Kabić, Šljivić, Mitrović - Kahvić.

Krenula je ekipa sa "Marakane" da napada ne bi li što pre došla do izjednačenja. To je uspela da uradi u 60. minutu. Knežević je izveo slobodan udarac, Kahvić je glavom prebacio loptu na drugu stativu, a tamo je Mitrović bio dobro postavljen i poravnao je rezultat.

Na kraju je Zvezda uspela da dođe do trijumfa. Igrao se 89. minut kada je lopta posle greške jednog igrača Hlorake došla do Kneževića koji je se našao sam ispred golmana protivnika i nije mu bilo teško da zatrese mrežu.

Crveno-belima slede utakmice protiv Zalaegeršega, lučanske Mladosti, subotičkog Spartaka, dok se čeka ime još jednog rivala.

Zvezda drugi prijateljski meč igra u subotu od 13 sati protiv mađarskog kluba.

BONUS VIDEO: ZVEZDA POČELA PRIPREME: Vladan Milojević odradio prvi trening po povratku u klub

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo