BURNO PRED ČETVRTFINALE AZIJSKOG KUPA NACIJA: Japanski fudbaler sklonjen iz reprezentacije!

Tanjug

01. 02. 2024. u 17:45

Japanski fudbaler Džunja Ito sklonjen je iz tima pred četvrtfinale Azijskog Kupa nacija zbog optužbi dve žene za seksualni napad koji se navodno desio prošlog leta, saopštio je danas Fudbalski savez Japana.

БУРНО ПРЕД ЧЕТВРТФИНАЛЕ АЗИЈСКОГ КУПА НАЦИЈА: Јапански фудбалер склоњен из репрезентације!

FOTO: EPA

"Što se tiče nekih izveštaja u vezi sa Itom, FS Japana shvata da uključene strane imaju različite tvrdnje u vezi sa prijavljenim činjenicama, ali mi smo oprezni. S obzirom na Itovo fizičko i psihičko stanje, FS je odlučio da Ito napusti reprezentaciju", stoji u saopštenju.

Ito (30) je osumnjičen je da je učestvovao u seksualnom napadu na dve žene u hotelu u Osaki u junu prošle godine, pošto je istog dana ranije igrao za Japan protiv Perua.

Ito je u međuvremenu negirao optužbe i sam podneo krivičnu prijavu protiv te dve žene i tvrdi da su one "dobrovoljno pristale da se druže sa njim".

Advokat veziste Remsa je rekao da su optužbe "potpuno neosnovane" i da nema fizičkih dokaza koji podržavaju navode žena, ali da ni on ni njegov klijent ne beže od toga da je Ito proveo vreme sa njima.

Vest o potencijalnom skandalu objavljen je u japanskim medijima samo nekoliko sati pre meča koji je Japan igrao u osmini finala protiv Bahreina, dok je Ito, inače, član Remsa, ostao na klupi prvi put.

Ito je standardni član reprezentacije Japana od 2017. godine i na 54 utakmice je postigao 13 golova.

Japan u četvrtfinalu Azijskog kupa nacija igra protiv Irana u subotu od 12 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!