BRUKA BAJERNA U REŽIJI BIVŠEG LJUBIMCA "GROBARA": Da li je vreme za otkaz Tomasu Tuhelu?

Novosti online

18. 02. 2024. u 20:19

Fudbaleri Bajerna iz Minhena poraženi su od ekipe Bohuma rezultatom 3:2 u 22. kolu Bundeslige. Da li je vreme treneru Tomasu Tuhelu isteklo?

БРУКА БАЈЕРНА У РЕЖИЈИ БИВШЕГ ЉУБИМЦА ГРОБАРА: Да ли је време за отказ Томасу Тухелу?

FOTO: Tanjug/AP

Bajern jeste bolj počeo meč, poveli su 1:0 u 14. minutu preko Džamala Musiale, na asistenciju Leona Gorecke, međutim nakon toga počeo je sunovrat minhenskog velikana.

Najapre je bivši igrač Partizana, Takuma Asano izjednačio u 38. minutu, a onda je u 44. prednost Bohumu doneo Kevin Šolterbek.

Da stvar po "Bavarce" bude još gora, Dajot Upamekano je u 76. minutu zaradio drugi žuti karton i tako ostavio svoju ekipu sa deset igrača na terenu. 

Samo dva minuta kasnije Bohum je preko Kevina Šteger poveo iz penala sa 3:1 i tu je bilo jasno da ekipi Bajerna preti katastrofa. 

Nadu za ekipu Tomasa Tuhela, sačuvao Heri Kejn kada je u 87. minutu smanjio rezultat na 3:2, ali ispostaviće se da je engleski napadač postigao samo još jedan utešni gol pošto su domaći na kraju slavili i upisali sva tri boda.

Posle ovog meča Bajern je ostao na drugoj pozciji sa 50 bodova, ali sada čak osam manje od vodećeg Bajera iz Leverkuzena, sa znatno manjim šansama da odbrane titulu šampiona Nemačke.

Fudbaleri Bajerna posle poraza od Bohuma / FOTO: Tanjug/AP

Ostaje da se vidi da li će uprava minhenske ekipe čekati kraj sezone ili će se u narednim danima rastati sa trnerom Tomasom Tuhelom, koji je očigledno "izgubio svlačionicu".

BONUS VIDEO: UPISAO SE I ENDIJAJ: Napadač Zvezde stavio tačku na utakmicu u Novom Pazaru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!