TUHEL OBEĆAVA: Učiniću sve da Bajern do kraja sezone postigne maksimalne rezultate

Novosti online

21. 02. 2024. u 12:30

TRENER Bajerna Tomas Tuhel izjavio je danas da će da učini sve da postigne maksimalne rezultate sa minhenskim fudbalskim klubom do kraja sezone.

ТУХЕЛ ОБЕЋАВА: Учинићу све да Бајерн до краја сезоне постигне максималне резултате

FOTO: Tanjug/AP

Bajern je ranije danas saopštio da Tuhel odlazi iz kluba na kraju sezone.

  - Dogovorili smo se da prekinemo saradnju na kraju ove sezone. Do tada, moj tim i ja ćemo učiniti sve što možemo da obezbedimo maksimalan uspeh - rekao je Tuhel, prenosi zvanični sajt Bajerna.

Tuhel je preuzeo mesto trenera Bajerna u martu 2023. godine, a imao je ugovor sa klubom iz Minhena do 30. juna 2025. On je prošle sezone sa Bajernom osvojio titulu u Bundesligi.

  - Posle otvorene rasprave došli smo do zaključka da naš ugovor raskinemo na kraju sezone. Klub želi da traži novi smer sa novim trenerom od naredne sezone. Do tada ćemo od svakog pojedinca u klubu insistirati da da sve od sebe kako bismo ostvarili maksimalan učinak u Ligi šampiona i Bundesligi - rekao je izvršni predsednik Bajerna Jan-Kristijan Dresen.

On je istakao da fudbaleri Bajerna snose odgovornost za rezultate.

 - Smatram da je tim odgovoran za situaciju u kojoj se nalazimo, posebno u Ligi šampiona. Pošto smo izgubili 1:0 od Lacija, uveren sam da ćemo u revanšu uz podršku naših navijača da obezbedimo plasman u narednu fazu takmičenja - dodao je Dresen.

Bajern se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Bundeslige sa osam bodova manje od prvoplasiranog Bajera iz Leverkuzena.

BONUS VIDEO: JOŠ JEDAN DEBITANT SE UPISAO U STRELCE: I Goh zatresao mrežu IMT-a

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!