OVO JE CIRKUS: Legenda francuskog fudbala oštro po prvoj zvezdi PSŽ

N. I.

06. 03. 2024. u 14:55

KILIJAN Mbape broji svoje poslednje nedelje u Pari Sen Žermenu. Predastojećeg leta najbolji igrač ovog kluba seli se u Real Madrid za godišnju platu od 20 miliona evra, ali pažnju fudbalske javnosti privlači sve šta se dešava u redovima aktuelnog francuskog šampiona koji nikako da se približi evropskom tronu iako je poslednjih sezona ima vrhunske zvezde u svom timu, pa i Lionela Mesija...

ОВО ЈЕ ЦИРКУС: Легенда француског фудбала оштро по првој звезди ПСЖ

foto: EPA

Nakadašnji legendarni reprezentativac Francuske Krstof  Dugari (51) je za medije komentarisao događaje oko PSŽ i Mbapea, posebno vreme provedeno na terenu, a ono se u poslednje tri utakmice svelo na 28, 65 i 45 minuta, koliko mu je trener Luis Enrike davao "na kašičicu".

- Pari Sen Žermen prvi prvi put na klupi ima trenera koji ima m... da menja Mbapea jer nije bio dobar. Po meni, Enrikeu se ne sviđaju Mbape i način na koji trenutno igra. Enrike je uviek bio provokativan, ali šokiraju me njegova objašnjenja posle utakmica. Čoveče, Mbape odlazi za tri meseca, a ti nemaš plan. Da li je tvoja ekipa bolja bez njega? Ako jeste,  dokaži nam to - rekao je Dugari u jednoj sportskoj radio emisiji.

Istovremeno, Dugari, koji je sa Francuskom osvojio Mundijal 1998. i Prvenstvo Evrope 2000. godine kritikuje i ponašanje Kilijana Mbapea.

- Ovo što Mbape izvodi je skandalozno. Kapiten je PSŽ i francuske reprezentacije. Enrike ima pravo da ga izvadi iz igre,  jer ne igra dobro, ali Mbape nema pravo da pravi počasne krugove oko terena i pravi selfije mobilnim telefonom . Kakav je ovo cirkus - upitao se na kraju Dugari.

Sjajno društvo

KADA se bude preselio u Real Madrid, Mpabe će biti u sjajnom fudbalskom društvu. Deliće svlačionicu sa asovima kakvi su Vinisijus Žunior, Džud Belingem i drufi. Zarađivaće 20 miliona evra po sezoni, baš kao i dvojica navedenih asova Madriđana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)