ZVEZDA ZAVRŠILA PRVO POJAČANJE! Bivši član Mančester sitija stiže na Marakanu

Novosti online

17. 04. 2024. u 11:34

Uprava fudbalskog kluba Crvena zvezda, kao i skauting služba, pomno radi na planiranju novih pojačanja za sledeću sezonu.

ЗВЕЗДА ЗАВРШИЛА ПРВО ПОЈАЧАЊЕ! Бивши члан Манчестер ситија стиже на Маракану

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako javlja "Maksbetsport", završen je prvi potpis na Marakani. Reč je o Luki Iliću, svi detalji su precizirani, pa sledi potpisivanje ugovora do juna 2028. godine i zvanična promocija u crveno-belom dresu.

Podsećanja radi, talentovani vezista je bio dete Zvezde, a zajedno sa mlađim bratom Ivanom otišao je iz kluba u junu 2018. godine. Mančester siti je momke iz Niša platio 5,5 miliona evra! Luka je išao na pozajmice u Bredu i Tvente, a zatim Trou i od septembra 2022. godine je nastupao za TSC. U Bačkoj Topoli je briljirao i bio je jedan od najzaslužnijih za osvojeno drugo mesto.

EPA/EFE

 

Posle isteka pozajmice ponovo je otišao u Trou, gde je upisao 16 utakmica na kojima je postigao šest golova i tri asistencije. U februaru je odbio da produži ugovor, pa je sklonjen iz ekipe i kao slobodan igrač se vraća u Crvenu zvezdu, koja je dobila trku sa konkurentima iz Francuske i Italije.

Od momka, rođenog 1999. godine, očekuje se da u voljenom dresu pokaže ekstra potencijal i zatim ponovo karijeru nastavi u Evropi.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)