„CRVENI“ SPREMNI ZA TRIJUMF : Na stadionu „Čika Dača“ u Kragujevcu igraju Radnički i Čukarički

V. Hadžić

20. 04. 2024. u 11:04

Jednu od najvažnijih utakmica u borbi za plasman na evropsko takmičenje kragujevački fudbalski klub Radnički 1923 igra danas na domaćem terenu. U 31.kolu Mocart Bet Superlige na gradskom stadinu „Čika Dača“ srešće se sa beogradskim Čukaričkim.

„ЦРВЕНИ“ СПРЕМНИ ЗА ТРИЈУМФ : На стадиону „Чика Дача“ у Крагујевцу играју Раднички и Чукарички

Foto: FK Radnički 1923

Šumadinci su trenutno na petoj poziciji prvenstvene tabele, sa dva boda prednosti u odnosu na Čukarički, koji se nalazi na šestom mestu sa 48 bodova.

Za razliku od prošle sezone, kada je u plej-of ušao “na mala vrata”, sa najniže osme pozicije, Radnički 1923 ovoga puta startuje sa visokog petog mesta i sa daleko većim ambicijama, s obzirom da je još uvek u najužoj konkurnciji ekipa koje apliciraju za jednu od preostale dve evropske vize.

-Jako se radujem što se u Kragujevcu ovih dana priča isključivo o fudbalu. Radnički je postao tema broj jedan u gradu, što je zasluga kako igrača, tako i svih u klubu. Svesni smo da smo već napravili veliki uspeh, ali kada smo već došli do ovde, zašto da ne probamo da odemo do kraja –kaže Feđa Dudić, šef stručnog štaba pred ovu utakmicu.

Utakmica Radički1923 – Čukarički počinje u 14 časova. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)