LIVERPUL NA VRHU PREMIJER LIGE! Crveni se vratili pobedama, ali...

Novosti online

21. 04. 2024. u 19:31

Fudbaleri Liverpula savladali su ekipu Fulama rezultatom 3:1 u 34. kolu engleske Premijer lige.

ЛИВЕРПУЛ НА ВРХУ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ! Црвени се вратили победама, али...

FOTO: EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Dobro su počeli meč fudbaleri Liverpula. Imali su inicijativu od početka meča i pokušavali da dođu do pogotka. To je pošlo za rukom Trentu Aleksandru Arnoldu u 32. minutu kada je fantastično realizovao slobodan udarac. Iako je Liverpul nastavio sa inicijativom koncentracija u odbrani je popustila pred kraj prvog dela utakmice i trenutak nepažnje je iskoristio Timoti Kastanja u drugom minutu sudijske nadoknade i postavio rezultat 1:1 sa kojim se i otišlo na odmor.

Ponovo su izabranici Jirgena Klopa bolje počeli, i ta inicijativa se islpatila u 53. minutu kada je Rajan Graverbeh iskoristio katastrofalnu reakciju odbrane Fulama i ponovo doneo prednost "crvenima". Nastavio je Liverpul inicijativu i u 72. minutu Dijego Žota je postigao gol i povisio na 3:1. Nakon trećeg gola tempo je opao i Liverpul je mirno priveo utkamicu kraju.

Saša Lukić odigrao je ceo meč za ekipu Fulama, ali nije imao značajniji učinak.

Nakon ovog trijumfa Liverpul je na drugoj poziciji sa 74 boda, ali uz meč više od direktnih konkurenata za titulu Premijer lige Arsenala i Mančester sitija.

BONUS VIDEO: KATAI JUNAK ZVEZDE: Ovako je "Magiko" dao gol Partizanu u 89. minutu 173. večitog derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)