KAKAV POTEZ: Udineze doveo legendu fudbala za novog trenera!

Novosti online

22. 04. 2024. u 16:00 >> 16:51

Fudbalski klub Udineze saopštio je danas da je raskinuo ugovor sa dosadašnjim trenerom Gabrijeleom Ćofijem, a na njegovo mesto odmah potom - doveo je legendu fudbala.

КАКАВ ПОТЕЗ: Удинезе довео легенду фудбала за новог тренера!

Profimedia

 - Želeli bismo da se zahvalimo Gabrijeleu na njegovom profesionalizmu i radu koji je ostvario u poslednjih nekoliko meseci. Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere - navodi se u saopštenju Udinezea.

Ćofi je krajem oktobra prošle godine preuzeo mesto trenera Udinezea od Andree Sotila. Klub iz Udina se nalazi na 17. mestu na tabeli Serije A sa 28 bodova.

U saopštenju Udinezea se navodi da će klub u narednom periodu da imenuje novog trenera, ali na to se čekalo samo nekoliko sati.

Svojevremeno jedan od najboljih defanzivaca na svetu, Fabio Kanavaro, postavljen je za novog šefa stručnog štaba kluba iz Udina.

Kanavaro je, inače, igroa za Napoli, Parmu (čak 212 mečeva serije A je "sakupio" za nju), ali i Inter, Juventus, Real Madrid, opet Juve iŠabab Al Ahli, dok je za reprezentaciju Italije odigrao čak 136 utakmica. Kao tener, vodio je Gvangžu, Al-Nas, Tianđin, opet Gvangžu, reprezentaciju Kine i Benevento.

BONUS VIDEO: KATAI JUNAK ZVEZDE: Ovako je "Magiko" dao gol Partizanu u 89. minutu 173. večitog derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)