ZVEZDA JE INSTITUCIJA Milojević odbrusio kolegi: To je nefudbalsko pitanje, mnogo mi smeta!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

24. 04. 2024. u 22:43

NAKON meča Zvezde i Partizana Vladan Milojević imao je opširnu konferenciju, na kojoj je upitan da prokomentairše reči kolege Feđe Dudića.

ЗВЕЗДА ЈЕ ИНСТИТУЦИЈА Милојевић одбрусио колеги: То је нефудбалско питање, много ми смета!

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Radničkog 1923, je tada na gostovanju televiziji K1, u emisiji "Indirektno", prokomentarisao igru Zvezde.

- Nijedan navijač Zvezde nije zadovoljan kada njegov tim pobeđuje na način na koji pobeđuje i time sam rekao sve, bez obzira na ubedljivu pobedu - rekao je tada Dudić.

Upitan je Vladan Milojević da na konferenciji prokomentariše Dudićeve reči.

- Hajde da krenemo od drugog pitanja, jer je nefudbalsko. Ja te portale i društvene mreže nemam, ali su mi pokazali. Sve razumem, to je deo fudbala, pričanje nefudbalskih stvari mi mnogo smeta i to je jedna poruka da, ja kao stranac u zemljama, ne možeš da uzimaš Zvezdu kao instituciju. Imamo puno ljudi koji dolaze i pokazuju nepoštovanje, veliko nepoštovanje. To nije pošteno, meni je to zasmetalo, ne mogu to kažem, ne može da dolazi neko da prima ovde platu, ja sam ovde bio na Kipru, pa nisam osvojio titulu, a nisam rekao da sam "trebao da je osvojim", nikada nisam rekao ništa nefudbalski. To nije prvi put, ovde vidim da je ovo moja prva poruka. Može da se kaže da Vladan Milojvić ne zna, ali ne uzimajte klubove kao Partizan, Zvezdu, Radničkog, Vojvodine, koji su institucije. Prošlo je mnogo igrača, morate da povede odgovornost i računa, ja kao odem u drugu zemlju, mora da povede mnogo računa Fudbalski savez da se ne daju takve izjave. Ko god bude došao ovde, dobiće lep prijem od Zvezde, nisam želeo o tome da pričam, ali kada ste me pitali, rekao je Milojević.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona