JEZIVE SCENE: Huligani brutalno pretukli navijača sa srpskom zastavom (VIDEO)

Novosti online

23. 05. 2024. u 07:55

JEZIVE scene gledali smo po završetku meča između Sparte iz Praga i Viktorije Plzenj u finalu Kupa Češke Republike, koji je rešen pogotkom Veljka Birmančevića u 91. minutu utakmice.

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ: Хулигани брутално претукли навијача са српском заставом (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Navijači obe ekipe uleteli su na teren i nastala je opšta pometnja. Policija nije mogla da ih obuzda, a epilog svega znaće se narednih dana kada nadležne službe odrade svoj deo posla.

Brutalne scene nasilja nižu se na društvenim mrežama, a najviše pažnje privlači ona u kojoj dva muškarca nemilosrdno biju čoveka koji na rukavu jakne ima istaknutu srpsku zastavu. Pesničili su ga po glavi, nizao se udarac za udarcem, a zatim je prišlo i još nekoliko njih, a oni su počeli da ga šutiraju.

Tek nakon nekog vremena je uspela da reaguje policija, koja je pod punom opremom krenula na huligane i uspela da rastera i jedne i druge i spreči dalje nerede.

Inače, navijači Sparte vrlo često na svojim utakmicama na tribini stavljaju zastave Srbije ili one sa motivima "Nema predaje" i Kosova i Metohije.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!