"BORILI SMO SE, ZASLUŽILI SMO TAJ DRUGI GOL": Trener fudbalera Vojvodine posle poraza od Maribora

Novosti online

16. 08. 2024. u 10:20

Fudbaleri Vojvodine eliminisani su iz kvalifikacija za Ligu konferencije od Maribora posle penala rezultatom 4:2, posle 120. minuta bilo je 1:0 za Vojvodinu.

БОРИЛИ СМО СЕ, ЗАСЛУЖИЛИ СМО ТАЈ ДРУГИ ГОЛ: Тренер фудбалера Војводине после пораза од Марибора

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je njegov tim bio bolji od Maribora, iako nije prošao u plej-of Lige konferencije.

- Čestitam igračima na snazi i borbenosti. Mislim da smo bili bolji i zaslužili smo i taj drugi gol. Visok presing nije funkcionisao, imali smo mnogo situacija u kojima je taj zadnji pas trebalo više da ugrozi protivnika - rekao je Bandović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Trener Vojvodine je zahvalio navijačima na podršci i rekao da se nada da su videli njihovu želju za prolazom.

- Sigurno da nam nedostaju pojedinci. Nismo hteli da rizikujemo sa Markom Poletanovićem. Gledaćemo da se pojačamo, momci su pokazali taktički dobru igru - rekao je Bandović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Trener fudbalera Vojvodine rekao je da je klub pokazao dobre igre u Evropi, kao i da utakmice u prvenstvu nisu bile na potrebnom nivou.

- Pobedili smo, ali ipak smo ispali. Pokazali smo dobra izdanja u Evropi. Utakmice u prvenstvu nisu bile na nivou, moramo da realizujemo šanse - zaključio Bandović.

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)