IVANOVIĆ OPREZAN PRED MLADOST: Evo šta je fudbaler Čukaričkog poručio pred novi duel Superlige Srbije

Novosti online

22. 08. 2024. u 16:15

Fudbaler Čukaričkog Đorđe Ivanović izjavio je danas da očekuje težak duel protiv ekipe Mladosti u šestom kolu Superlige Srbije i istakao da ekipa sa Banovog brda mora da bude maksimalno koncentrisana od početka do kraja meča.

ИВАНОВИЋ ОПРЕЗАН ПРЕД МЛАДОСТ: Ево шта је фудбалер Чукаричког поручио пред нови дуел Суперлиге Србије

FOTO: FK Čukarički

Ivanović je istakao da je Mladost jedna od najiskusnijih ekipa u SLS.

 - Istakao bih i mlade igrače u lučanskom timu, evo već godinama unazad Mladost ima i odlične transfere, prodali su Gordića, Sremčevića, Veličkovića… I ove sezone imaju odlične 'bonus' igrače, sjajno su ukomponovana ekipa - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ekipu Mladosti je pre 10 dana preuzeo Nenad Lalatović.

  - Sa novim trenerom dosta su toga dobili. Smatram da je Lalatović jedan od najboljih stručnjaka u eliti, veliki motivator, svi igrači često ističu da je zadovoljstvo raditi sa njim. I on ima dosta iskustva, promenio je mnogo klubova i govoto uvek ostvarivao odlične rezultate. Siguran sam da će i Lučance podići na još viši nivo i da će ta ekipa biti kandidat za plasman u plej-of. Zaista ga cenim, uz to odlično poznaje i folozifiju Čukaričkog, u kojem je takođe bio trener - naveo je fudbaler Čukaričkog.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

On je istakao da veruje u dobar rezultat u Užicu.

  - Što se tiče duela protiv Mladosti, očekujem da će biti drugačije u odnosu na gostovanja Spartaku i OFK Beogradu, ipak igramo protiv daleko iskusnijeg tima. Biće i dosta nadmudrivanja i taktike, ali smo spremni na svaki mogući scenario. Imamo iskustvo od prošle sezone, kad smo u Lučanima gol primili u prvom minutu, a do kraja nismo uspeli da promenimo tok meča. To najbolje govori o modelu igre Mladosti, a na nama je da budemo maksimalno koncentrisani od početka do kraja meča - zaključio je Ivanović.

Ekipa sa Banovog brda se nalazi na trećem mestu na tabeli SLS sa 10 bodova, dok je Mladost sedma sa sedam.

Fudbaleri Mladosti će u petak od 21 čas u Užicu dočekati Čukarički.

BONUS VIDEO: DECA ODUŠEVLjENA: Košarkaši Srbije dele autograme pri dolasku u Beograd sa Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE "CEPA SRCE": Žarko Lazetić protiv "svog" TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na "Haladaš stadionu" u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Komentari (0)

Zašto ljudi pravdaju i brane počinioca masakra u Gimnaziji u Sanskom Mostu?