GOSTI OČITALI LEKCIJU: U Kraljevu domaća Sloga poražena od Takova

G. ĆIROVIĆ

24. 08. 2024. u 21:43

Fudbaleri kraljevačke Sloge doživeli su i drugi ovosezonski poraz, pošto su posle neuspeha u Priboju u prvom kolu, pognutih glava danas napustili i Gradski stadion u Kraljevu.

ГОСТИ ОЧИТАЛИ ЛЕКЦИЈУ: У Краљеву домаћа Слога поражена од Такова

G.Šljivić

U drugom kolu Srpske lige „Zapad“ Kraljevčani su na jesenjoj premijeri pred svojim navijačima zasluženo poraženi od Takova iz Gornjeg Milanovca sa 1:3 (1:0).

G.Šljivić

 

Sloga je golom Ćirovića povela u 36. minutu i sa minimalnom prednošću otišla na odmor posle prvog poluvremena. U nastavku, međutim, gosti iz Gornjeg Milanovca su uspeli da naprave potpuni preokret, slave čak ubedljivu pobedu i osvoje vredna tri boda ponajviše zahvaljujući očajnoj igri defanzivaca „belih“ prilikom prekida.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

G.Šljivić

 

U narednom, trećem kolu, Sloga će na gostovanju u Markovcu za rivala imati domaći OFK Napredak, dok će Takovo ugostiti šabački Lipolist.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI NE MOGU DA DOĐU SEBI: Videli ono što je Nikola Jokić uradio u Sloveniji i ostali u šoku (VIDEO)