IMA LI STRELCA MEĐU "ORLOVIMA": Posle izostanka glavnih golgetera, navijači se pitaju za najvažniju stvar

N. I.

03. 09. 2024. u 22:00

NEŠTO više od 24 sata do početka utakmice protiv Španije, selektor Srbije Dragan Stojković možda zna jednu stvar, ali ima jedna koju sigurno ne zna. Piksi možda zna ko će da bude privremeni, ili novi kapite, ukoliko Aleksandar Mitrović odluči da malo duže od dve utakmice odsustvuje iz jata "orolovas". Ali, Piksi sigurno ne zna ko će da daje golove za skoro pa totalno rekonstruisanu reprezentaciju naše zemlje.

ИМА ЛИ СТРЕЛЦА МЕЂУ ОРЛОВИМА: После изостанка главних голгетера, навијачи се питају за најважнију ствар

Foto: Printskrin/Arena sport

Fale najbolji i tu nema dileme. Fali Tadić koji je otvoreni sukob sa selekorom pretočio u suptilan "otklon" od Srbije, a Piksi predložio da mu se što pre organizuje oproštajni meč. Fale Mitrović, Vlahović, Sergej Milinković-Savić. Ovo su prezimene fudbalera koji su, za Stojkovićevog mandata čak 47 puta tresli mreže naših rivala u raznim kvalifikacijama, velikim turnirima ili prijateljskim mečevima.

Prevelik je luksuz kada se saberu uvređeni i povređeni fudbaleri ili jedan koji ima porodične obaveze, da ne budu na terenu, već (možda) pored malih ekrana dok Španija bude špartala terenom u četvrtak uveče. Prevelik luksuz za naciju čiji navijači misli da je neka velesila, a ustvari - nismo.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Luka Jović je jedini centarfor na Piksijevom spisku sa zvučnom fudbalskom biografijom. On je za tokom Stojkovićevog manadata, od marta 2021. godine do danas (ukupno 42 meča na selektorskoj klupi) dao tek šest golova. Jović je dodatnih pet, od ukupno 11 golova, upisao od kada je debitovao za seniorski tim. Šavlović, Milenković, Veljković, Babić, Lukić i Živković imaju preskroman golgeterski učinak.

Zato navijači Srbije s razlogom i pitaju: imali ko da postigne gol ?

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Najefikasniji Piksijevi strelci

Mitrović 22 gola

Vlahović 12

Tadić 7

Milinković-Savić 6

Jović 6

Milenković 3

Veljković 1

Babić 1

Eraković 1

Lukić 2

Živković 1

Jović 11

Utakmice: Milenković 56, Lukić 49, Maksimović 49, Živković 49, Jović 38, Pavlović 38, rajković 35

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost