NEĆE ON NIGDE: Legendarni fudbaler ne napušta Mančester junajted

Novosti online

05. 09. 2024. u 18:36

Fudbaler Mančester junajteda Kazemiro odbio je ponudu Galatasaraja da nastavi igračku karijeru klubu iz Istanbula, prenose britanski mediji.

НЕЋЕ ОН НИГДЕ: Легендарни фудбалер не напушта Манчестер јунајтед

Foto: Tanjug/AP

Kazemiro (32) je u Mančester junajted stigao 2022. godine iz madridskog Reala. On je pored Reala i Mančester junajteda igrao i za Porto i Sao Paulo.

Britanski mediji navode da se brazilski fudbaler našao na meti kritika navijača kluba sa "Old traforda" zbog loše forme na početku nove sezone zbog čega čelnici Mančester junajteda planiraju da prodaju Kazemira.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Najveće interesovanje za brazilskog fudbalera pokazao je Galatasaraj, ali je Kazemiro poručio čelnicima engleskog kluba da ne želi da igra u turskom prvenstvu, pošto smatra da će uskoro da se vrati u vrhunsku formu.

Brazilski fudbaler u klubu sa Old trafordu ima nedeljnu platu između 420.000 i 450.000 evra. On je ove sezone odigrao četiri meča za ekipu iz Mančestera.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI“ OSVAJAJU VRH PIRAMIDE: Invictus Challenge by Mozzart po prvi put na Rtnju