TROFEJ „RADOMIR ANTIĆ“: U Užicu 1.500 mališana iz četiri države

N. J.

06. 09. 2024. u 11:39

Međunarodni dečji fudbalski festival “Trofej Radomir Antić”, četvrti po redu, održava se u Užicu od petka do nedelje, kao pravi sportski spektakl za najmlađe: učestvuje 120 ekipa sa 1. 500 dečaka i devojčica iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije.

ТРОФЕЈ „РАДОМИР АНТИЋ“: У Ужицу 1.500 малишана из четири државе

Grad Užice

Svečano otvaranje turnira, defile učesnika, zakazano je za večeras (petak) u 20 časova na Gradskom stadionu “Radomir Antić”. Kao i prethodne godine, nadmetaće se deca uzrasta od 7 do 12 godina, a utakmice će se igrati na Gradskom stadionu i na stadionu u Krčagovu.

- Podsetiću i da je od prošle godine ustanovljena nagrada za fer-plej, nagrada koja nosi ime po dečaku sa Cetinja Mašanu Martinoviću, koji je igrao na prvom turniru, a nažalost, u avustu 2022. je nastradao. Takođe, ove godine TV Arena direktno će prenositi utakmice, što dodatno govori o značaju ovog dečjeg fudbalskog festivala – rekao je član gradskog veća Dragoljub Stojadinović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dragiša Kuzmanović, generalni sekretar sportskog saveza Užice, ističe da je turnir iz godine u godinu sve jači i popularniji.

- Došli smo ove godine u situaciju da određene ekipe moramo i da odbijemo zbog popunjenosti, tako da ćemo naredne godine razmišljati da proširimo turnir na više dana, kako bismo mogli da ugostimo više ekipa. Na “Trofej Radomir Antić” posebno smo ponosni – kaže Kuzmanović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U ime suorganizatora turnira, Milan Čabrić se zahvalio gradu na podršci i pomoći.

- Svi mi koji imamo bilo kakve veze sa Radomirom Antićem, svetskim čovekom i trenerom, jedinim koji je bio trener i Barselone i Reala i Atletiko Madrida, i čovekom koji je sa ponosom isticao da je Užičanin, moramo biti svesni kakvo poštovanje zaslužuje. To ćemo iskazati fer-plej ponašanjem i lepim druženjem – naglasio je Čabrić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ONA JE SESTRA BORE ČORBE: Reč je o našoj poznatoj pevačici koja je bila sa njim u najtežim trenucima (FOTO)