KOVAČEVIĆ NASLEDIO TRIŠOVIĆA: Promena na čelu stručnog štaba kraljevačke Sloge

G. ĆIROVIĆ

11. 09. 2024. u 11:12

Posle prve ovosezonske pobede, ostvarene u 4. kolu Srpske lige „Zapad“ u Gornjem Milanovcu protiv Metalca (3:2), šef stručnog štaba kraljevačke Sloge Aleksandar Trišović podneo je ostavku.

КОВАЧЕВИЋ НАСЛЕДИО ТРИШОВИЋА: Промена на челу стручног штаба краљевачке Слоге

G.Šljivić

Na ovaj čin, kako saznajemo, mladi trener i bivši reprezentativac Srbije koji je jedan od najzaslužnijih za ekspresni povratak „belih“ u srpskoligaško društvo posle samo godinu dana provedenih u zonskom rangu, odlučio se zbog neslaganja sa određenim strukturama, odnosno pojedincima u klubu.

Za novog prvog trenera imenovan je Slaviša Kovačević koji je u svojoj karijeri do sada sa klupe predvodio Budućnost Krušik, Zlatibor, Real iz Podunavaca i FAP, a priliku da debituje imaće u subotu kada Sloga na svom terenu dočekuje šabački Lipolist.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVE VREDNE SAVETE NEĆETE NAĆI NI NA JEDNOM KURSU