"KAD LAV ODE, MAČIĆI DOLAZE, A KAD SE LAV VRATI..." Zlatan Ibrahimović na zanimljiv način pričao o igri Milana i Luki Joviću

Novosti online

18. 09. 2024. u 08:41

Zlatan Ibrahimović jedan je od najkontroverznijih ljudi u svetu fudbala i njegovi potezi i izjave često su bacali u drugi plan i spektakularne golove koje je postizao dok je bio na terenu.

КАД ЛАВ ОДЕ, МАЧИЋИ ДОЛАЗЕ, А КАД СЕ ЛАВ ВРАТИ... Златан Ибрахимовић на занимљив начин причао о игри Милана и Луки Јовићу

FOTO: Profimedia

Sada je komentarisao igru Milana nakon poraza od Liverpula, pomenuo je i Luku Jovića, koga nisu ni registrovali za Ligu šampiona.

- Nismo počeli kako smo hteli, ali s strpljenjem ćemo ostvariti naše ciljeve. Sve je išlo kako smo želeli, doveli smo igrače za koje smo mislili da nam nedostaju. Nedostajao nam je drugi napadač i doveli smo Abrahama - rekao je nekadašnji centarfor, a potom se osvrnuo na činjenicu da Luka Jović nije registrovan za utakmice Lige šampiona.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Žao mi je Jovića koji je ispao sa spiska. Otkako sam prihvatio da više ne igram, ne propuštam teren, nedostaje mi adrenalin. Ovi trenuci su bili divni, ali kada nešto prihvatiš, ne možeš da se vratiš.

Imao je i zanimljivu poruku koja je definitivno u njegovom stilu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Moja odsutnost? Kada lav ode, mačići dolaze! Kada se lav vrati, mačići nestaju. Nivo je vrlo nizak, previše se priča, ali ja samo mislim na rad. Bio sam odsutan iz ličnih razloga, ali sam ovde od prvog dana. Moja uloga? Jednostavna je: ja sam vođa, a svi ostali rade za mene!.

BONUS VIDEO HVANG ŠOKIRAO: Zahvalio navijačima, pa govorio o svom statusu u Zvezdi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje