MBOĐ SE SETIO ZVEZDE: Bilo je mnogo dobrih igrača, najviše me oduševio veteran, ceo Dakar je hteo da ima crveno-beli dres

Novosti online

18. 01. 2021. u 15:49

BIVŠI fudbaler Crvene zvezde Mamadu Mbođ govorio je o vremenu provedenom u Beogradu, kao i o igračima sa kojima je delio teren.

МБОЂ СЕ СЕТИО ЗВЕЗДЕ: Било је много добрих играча, највише ме одушевио ветеран, цео Дакар је хтео да има црвено-бели дрес

FOTO: N. Skenderija

Senegalac se dotakao Luke Jovića, koji se tada kao 17-godišnjak probijao u prvi tim crveno-belih.

- U Crvenoj zvezdi je igralo toliko dobrih igrača. Pogledajte Jovića, imao je 17 godina tada i bio je sjajan. niko nije mogao da ga zaustavi na treningu. Aleksandar Katai je top igrač, svakoga može da predribla, da postigne gol. Mičel Donald mi je bio najbolji prijatelj i sjajan je i kao čovek i kao fudbaler. Takvog igrača hoće svi treneri - rekao je Mbođ za zvanični sajt velikog ljubitelja srpskog fudbala iz Engleske Meta Vajta .

Dotakao se i tada jako mladih Marka Grujića i Mihajla Ristića, ali na njega je ipak najveći utisak ostavio kolega iz odbrane Savo Pavićević.

- Marko Grujić i Mihailo Ristić su jako talentovani, ali moj omiljeni igrač tokom vrremena u Zvezdi je Savo Pavićević. Dobar tehnički, agresivan, voleo sam da ga gledam kako igra. Sjajan fudbaler, jako ga poštujem - istakao je Mbođ.

Nije tu stao sadašnji član azerbejdžanskog Nefčija o priči o Zvezdi. On je rekao da je ceo Dakar želeo da ima dres kluba iz Beograda.

- Ideja je potekla iz porodice. Svi me dole znaju, mene i brata, prate naše karijere već neko vreme. Prvo sam poklonio samo nekoliko dresova prijateljima sa kojima sam odrastao. Onda sam počeo da dobijam sve više zahteva preko interneta i uskoro je ceo Dakar tražio Zvezdin dres, imao sam problem. Previše je ljudi zvalo, nisam mogao svima da udovoljim - zaključio je ovaj 27-godišnjak.

Mbođ je iz Zvezde otišao u litvanski Žalgiris. U sastavu iz Viljnusa je ostavio dubok trag.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um