NOVA POBEDA PARTIZANA NA PRIPREMAMA: Bajbek srušio Desnu (VIDEO)

Novosti online

25. 01. 2021. u 15:58

FUDBALERI Partizana zabeležili su novu pobedu na pripremama u Turskoj, pošto su savladali ukrajinsku Desnu sa 1:0.

НОВА ПОБЕДА ПАРТИЗАНА НА ПРИПРЕМАМА: Бајбек срушио Десну (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Crno-beli su odigrali mnogo bolje ovaj meč, nego protiv Rubina u kome su poraženi sa 5:2. Pokazali su reakciju izabranici Aleksandra Stanojevića i zasluženo su slavili.

Tokom prvih 45 minuta pogotaka nije bilo. Ipak, to nije pokolebalo igrače Partizana, nastavili su da jure pogodak i do njega su došli u 55. minutu preko Žana-Kristofa Bajbeka.

Sejduba Suma je lansirao Aleksandra Lutovca na levom boku, desni spoljni zavrnuo loptu u kazneni prostor, pucao je Bajbek levom i oborio Desnu. Ovo je 27-godišnjem napadači bio prvi gol u crno-belom dresu.

Iako nije u zvaničnim utakmicama, sigurno da će Francuzu mnogo značiti na polju samopouzdanja.

Ono što je bitno za Partizan je da je odbrana izgledala mnogo bolje nego u susretu sa Rusima. Ukarijnski klub nije imao nijednu ozbiljnu priliku na ovoj utakmici.

Crno-beli će naredna dva meča odigrati u četvrtak. Najpre je prepodne rival beloruski Ruh iz Bresta, a posle podne je rival klub iz Severne Makedonije, ekipa Sileksa.

PARTIZAN: Stojković – Živković, Ostojić, Vujačić, Lutovac (od 60. Miljković) – Zđelar (od 60. Natho), Pavlović (od 60. Smiljanić) – Holender (od 60. Asano), Suma (od 60. Marković), Jović (od 52. Jojić) – Bajbek (od 60. Štulić).

DESNA: Past, Olegenko, Imerekov, Tam, Lartusov, Ogerja, Domvrovski, Tatovicki, Kalitvincev, Vakula, Butkovskij. Igrali su još: Litovka, Jermakov, Konoplja, Ševcov, Bezbrotko, Gičenko, Dektjarov.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu