ZVEZDA UBEDLJIVA PROTIV MAKEDONACA: Crveno-beli brojali do pet, dva gola Falćinelija (VIDEO)

Č. V.

28. 01. 2021. u 16:56

FUDBALERI Crvene zvezde odigrali su još jednu odličnu utakmicu na pripremama u Antaliji. Crveno-beli su ovoga puta pregazili Akademiju Pandev sa 5:0.

ЗВЕЗДА УБЕДЉИВА ПРОТИВ МАКЕДОНАЦА: Црвено-бели бројали до пет, два гола Фалћинелија (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Dejan Stanković nije izveo najjači sastav od starta, ali i onaj koji je počeo susret bio je jači od tima iz Severne Makedonije.

Dugo je Zvezdi trebalo da razbije bunker rivala. To je uspeo da uradi Milan Pavkov u 40. minutu posle lepe akcije Beograđana.

U nastavku susreta crveno-beli su bili još bolji. Napravio je stretag šampiona Srbije nekoliko promena i šanse su počele da se ređaju kao na traci.

Nedugo pošto je počeo drugi deo susreta na semaforu je stajalo 2:0, a strelac je bio Veljko Nikolić koji je meč počeo kao kapiten.

U strelce su se još upisali Mirko Ivanić i rezervista na ovom meču Dijego Falćineli koji je dva puta uspeo da pronađe put do mreže rivala.

Zvezda do kraja priprema ima još jednu utakmicu i duel protiv Šahtjora (31. januar) biće najjača provera za izabranike Dejana Stankovića.

CRVENA ZVEZDA: Popović (od 64. Vasiljević) – Gobeljić (od 65, Gajić), Pankov (od 83. Lazetić), Eraković (od 46. Rodić) – Vukanović (od 46. Kanga), Odada (od 46. Sanogo), Petrović (od 46. Ben) , Nikolić (od 65. Bakajoko), Gavrić (od 46. Degenek) – Krstović (od 46. Ivanić), Pavkov (od 65. Falčineli).

AKADEMIJA PANDEV: Jovanovski – Dimov, Manev, Serafimov, Maritanga, Šarkoski, Stoilov, Stojčeski, Radeski, Markovski, Veselinovski.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?