BIVŠI PREDSEDNIK FIFA ISPROZIVAO DŽAKU: "Gde si bio? Izgubio si kao da si igrao tenis!"

Novosti online

07. 12. 2022. u 14:06

NAKON blamaže Švajcarske u osmini finala Svetskog prvenstva u fudbalu, u kojem ih je Portugalija poslala kući nakon pobede 6:1 javnost u Švajcarskoj ne gleda na kapitena Granita Džaku blagonaklono.

БИВШИ ПРЕДСЕДНИК ФИФА ИСПРОЗИВАО ЏАКУ: Где си био? Изгубио си као да си играо тенис!

Tanjug/AP

Nekadašnji predsednik FIFA Sep Blater žestoko je kritikovao kapitena Granita Džaku koji je na meti udara jer je najavljivao titulu prvaka sveta, a na sramotan način su se vratili kući.

- Kao u tenisu: Reprezentacija Švajcarske je izgubila 1:6 od Portugalije. Gde je bio Džaka? Čovek koji tvrdi da je vođa i najglasniji je, a nije imao nikakvog uticaja na igru u najvažnijem momentu. Posle dve i po nedelje na Svetskom prvenstvu, najava Granita Džake "Želimo da budemo prvaci sveta" zvuči kao pomalo izgubljena božićna želja. I moram da izmirim svoje kockarske dugove - pošaljite bocu vina časnom uredniku "Tagesancajgera" - napisao je očigledno inspirisani Blater.

Nekadašnji čelnik FIFA pohvalio je i selektora Portugalije Fernanda Santoša na hrabroj odluci da ostavi Kristijana Ronalda na klupi za rezerve.

- Prvi put je ostavio Kristijana Ronalda na klupi i tako pozvao ostale igrače na odgovornost. Plan funkcioniše savršeno: Portugalija trči, Portugalija igra, Portugalija postiže gol: Posle 17 minuta Gonsalo Ramos, čovek koji je bio zamena za Ronalda, povisio je na 1:0, a u 33. minutu Pepe je postigao gol glavom za 2:0...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)