DOBRE VESTI IZ BRAZILA: PELE JE U STABILNOM STANJU! Legenda svetskog fudbala zahvalio Mbapeu na lepim rečima i čestitao mu na rekordu

Novosti online

09. 12. 2022. u 13:55

ZDRAVLjE Brazilca Pelea daleko je od dobrog, ali iz bolnice Albert Ajnštajn javljaju da je stanje fudbalske legende stabilno. Oseća se dovoljno dobro da može da koristi i društvene mreže, a u poslednjem tvitu zahvalio se Kilijanu Mbapeu na molitvama i izrazio zadovoljstvo što je mladi Francuz oborio njegov rekord u broju golova na Mundijalima.

ДОБРЕ ВЕСТИ ИЗ БРАЗИЛА: ПЕЛЕ ЈЕ У СТАБИЛНОМ СТАЊУ! Легенда светског фудбала захвалио Мбапеу на лепим речима и честитао му на рекорду

FOTO: AP

Zvezda Pari Sen Žermena je u utakmici protiv Poljske postigao osmi i deveti gol na mundijalima, čime je pretekao Pelea na listi strelaca igrača mlađih od 24 godine.

Mbape je četiri puta bio strelac 2018. u rusiji kada je pomogao Francuskoj da osvoji titulu šampiona sveta. Na putu do odbrane titule, na kome u subote galskim petlovima staje najskuplji tim Mundijala Engleska, Kilijan je postigao pet golova, po dva Danskoj i Poljskoj, a jedan Australiji.

Pele je na mundijalima postigao ulupno 12 golova, od kojih sedam pre svog 24. rođendana - šest u Švedskoj 1958. i jedan u Čileu 1962.

Kad je reč o njegovom zdravstevenom stanju, lekari očekuju da će se uskoro potpuno oporaviti od respitratornih problema koji su najverovatnije izazvani kovidom.

- Ima stabilne vitalne znake, svestan je i bez novih komplikacija - poručili su iz Albert Ajnštajn bolnice.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)