OVO MU NIKADA NEĆE OPROSTITI: Nejmar je jednim potezom uvredio i razbesneo Brazilce

Novosti online

16. 12. 2022. u 09:34

Ceo svet priča o Nejmaru i njegovom ponašanju posle ispadanja sa Svetskog prvenstva u Kataru.

ОВО МУ НИКАДА НЕЋЕ ОПРОСТИТИ: Нејмар је једним потезом увредио и разбеснео Бразилце

FOTO: AP/Tanjug

Naime, Brazil je u četvrtfinalu poražen od selekcije Hrvatske, a sedam dana po nemilom događaju najveća zvezda "selesaa" odlučila je da organizuje žurku.

Iako je pokušao da sve ostane u tajnosti, naravno da se to nije dogodilo. Nejmar je ovakvim postupkom razljutio Brazilce koji ga oštro osuđuju.

Na zabavi je bio i Nejmarov saigrač iz reprezentacije i igrač Mančester junajteda Antoni, kao i nekoliko brazilskih javnih ličnosti. Žurka je bila organizovana u kući Nejmarove sestre.

Na društvenim mrežama su odmah krenuli sa osudama poput: "Ovaj momak nije za reprezentaciju. Pogledajte kako igra za svoje timove i uporedite sa igrama u reprezentaciji. Jeste li videli kako je Mesi igrao juče, nije padao i plakao, već je bio najbolji na terenu? Ne verujem da će praviti žurku ako ne osvoje prvenstvo", dok je sa druge strane bilo i onih koji su ga branili:

"On je mlad, bogat i ima mnogo razloga da bude srećan. Ništa bolje od dobre zabave za poboljšanje psihičkog stanja". Nejmar kao i Fudbalski savez Brazila još uvek se nisu oglasili ovim povodom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)