OBRADOVIĆ POSLE TRILERA U SPLITU: Nismo bili u meču, došlo je do zamora zbog napora u Evroligi

Novosti online

04. 03. 2023. u 21:33

KOŠARKAŠI Partizana morali su dobro da se pomuče kako bi trijumfovali u Splitu (95:96). Trener crno-belih Željko Obradović je izneo očekivanja posle utakmice na "Gripama".

ОБРАДОВИЋ ПОСЛЕ ТРИЛЕРА У СПЛИТУ: Нисмо били у мечу, дошло је до замора због напора у Евролиги

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Trofejni stručnjak se najpre zahvalio domaćoj publici na lepoj dobrodošlici.

- Strašno uzbudljiva i zanimljiva utakmica, u sjajnoj atmosferi. Hvala na fenomenalnoj dobrodišlici, i meni i ekipi Partizana, kao i aplauzima na kraju. Čestitam Splitu na sjajnoj utakmici, i da su dobili bilo bi zasluženo, međutim jedna lopta je odlučila, ta akcija iz auta, koju je naš igrač ubacio.

Dotakao se i pada u igri njegove ekipe, koji je izazvan napornim mečevima u Evroligi.

- Danas nismo bili u utakmici, o tome govori i činjenica da smo imali samo jednu osvojenu loptu u prvom poluvremenu. Očito da je došlo do zamora zbog napora u Evroligi i trebalo nam je vremena da uđemo u utakmicu kako treba. Neverovatno je da na +6 na kraju treće četvrtine primamo dve trojke. Moram na kraju i da čestitam mojim igračima, izvukli smo se, veoma važna pobeda i još jednom čestitam na lepoj atmosferi i mislim da je bila zaista lepa utakmica.

Na pitanje novinara o ne baš dobroj igri u odbrani, s obzirom na to da su crno-beli primili veliki broj poena, populari je Žoc je odgovorio:

- Rekao sam, ako je činjenica da smo imali jednu osvojenu loptu za poluvreme plus skokovi, to je želja da igraš... Mislim da je manje od 48 sati prošlo (od Albe). Šta god mi pokušavali, radili, pričali igračima… Split ove godine igra mnogo, mnogo bolje nego što je igrao prošle godine i postavili su utakmicu izvanredno i čestitam mom kolegi na tome. Koristili su maksimalno kvalitet igrača koje imaju i na kraju je ispalo kako je ispalo - zaključio je Obradović.

Podsetimo, Partizan sada očekuje gostovanje u Italiji u duplom kolu Evrolige (Virtus i Armani), a onda i duel sa Crvenom zvezdom u "Areni" u 21. kolu ABA lige.

BONUS VIDEO: "Muzičko" zagrevanje košarkaša Srbije pred meč sa Grčkom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAZNAJEMO: Zaista Marsa Matrouh, ili Egipatski Maldivi, najtraženija ovog leta!