PARTIZANOVA PLEJ-OF RAČUNICA: Dva od pet realna mera, tri od pet garancija

V. P.

17. 03. 2023. u 22:00

PARTIZAN je trijumfom nad Efesom u Istanbulu (97:84) načinio veliki iskorak ka plasmanu u plej-of Evrolige.

ПАРТИЗАНОВА ПЛЕЈ-ОФ РАЧУНИЦА: Два од пет реална мера, три од пет гаранција

FOTO: M. Vukadinović

U poslednjih pet regularnog dela sezone dočekaće Olimpijakos (24. mart), Barselonu (28. mart), Real (31. mart), gostovati Monaku (7. april) i biti domaćin Panatinaikosu (14. april).

Trenutne realne projekcije govore da bi crno-belima dve pobede mogle da budu dovoljne za ostanak u top 8 zoni, dok bi tri garantovale najmanje sedmu poziciju.

Iznad njih je Makabi na šestom mestu sa identičnim skorom 16-13, ispod Baskonija na osmom i Žalgirisim na devetom sa 15-14.

Partizan je bolji od litvanskog i španskog tima u međusobnim susretima, što u praksi predstavlja pobedu više pri određivanju konačnog redosleda.

Peta pobeda na prethodnih šest gostovanja mogla bi da razbukti apetite, jer Partizanu više nije nedostižan Fenerbahče na petoj poziciji (17-11 i utakmica manje), u najluđim snovima ni Barselona na četvrtoj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?