DA LI JE JOKIĆ OVO ŽELEO? Genijalnost ili slučajnost, procenite sami

Novosti online

20. 03. 2023. u 20:30

DENVER Nagetsi ostvarili su psihološki veoma važnu pobedu nad Bruklin Netsima, uz još jedan tripl-dabl učinak Nikole Jokića. Jedan detalj utakmice privukao je pažnju mnogima i pokrenuo zanimljivu diskusiju na društvenim mrežama...

ДА ЛИ ЈЕ ЈОКИЋ ОВО ЖЕЛЕО? Генијалност или случајност, процените сами

FOTO: Tanjug/AP

Nagledali smo se pasova srpskog NBA superstara koji se kose sa logikom, ponekad i sa zakonima fizike. U ovom meču je viđen jedan o kome se povela polemika da li je nameran ili slučajan.

Jokić je u jednom trenutku, okrenut leđima košu sa čuvarom na sebi, ugledao u reketu Majkla Portera Juniora i uputio loptu koja se od table odbila njemu u ruke. S obzirom na to da nije pogodio, pas se ne računa kao asistencija, ali je pitanje da li je Somborac zaista nišanio taj bilijarski ugao dodavanja ili mu je lopta, jednostavno, pobegla sa ruke. 

Šta vi mislite?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna