"NEODGOVORNO!" Zvezdin trener Duško Ivanović kipti od besa: Ja to ne mogu da prihvatim! Ne mogu da razumem!

Novosti online

17. 04. 2023. u 22:19

CRVENA zvezda je u poslednjem, 26. kolu ABA lige, savladala ekipu Splita, ali nije baš oduševila svog trenera, Duška Ivanovića.

НЕОДГОВОРНО! Звездин тренер Душко Ивановић кипти од беса: Ја то не могу да прихватим! Не могу да разумем!

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Nedugo nakon što je vodeći Partizan kao gost savladao Zadar, za njim je korak održala Zvezda, pobedivši Splićane. Ali...

- Večerašnja utakmica je trebalo da ima drugačiji tok. Ali, desilo se nešto što se dešavalo ove sezone popuštanje nekih igrača i neodgovorna igra nekih igrača, pa smo morali da čekamo poslednju četvrtinu da bismo pobedili. Falila nam je agresivnost i u odbrani, a naročito u napadu - započeo je Ivanović obraćanje na konferenciji za medije.

Upitan da li je možda problem u motivisanosti njegove ekipe, "kao iz topa" je rekao:

- Ja ne mogu da prihvatim da neko može da ima veći motiv od mojih igrača, koji su u Zvezdi! To ne mogu da razumem. Ako ima, ja to ne razumem. Ne razumem moje igrače kako nemaju motiv da igraju za Zvezdu. Bilo koju utakmicu.

O željenoj "rotaciji" istakao je sledeće:

- Utakmica nije bila kao što sam predvideo. Trebalo je da neki igrači koji nisu igrali, da igraju više. Da uhvate ritam za ove utakmice koje idu i plej-of koji dolazi, ali očigledno je da nije ispalo onako kako sam planirao.

Upitan može li Zvezda da prestigne vodeći Partizan, u svom stilu je poručio: 

- Mi to ne možemo sami (smeh). Oni moraju da izgube utakmicu, da bismo mi imali šansu. A mi ćemo probati da dobijemo naše mečeve koji nam preostaju. Do sada nam niko nije ništa pomogao, ne nadamo se ničijoj pomoći, tako da... samo moramo da se uzdamo u sebe - zaključio je Duško Ivanović.

Crvena zvezda - Split 83:74 (23:21, 16:15, 24:25, 20:13)

Crvena zvezda: Vildoza 3, Lazarević 4, Kampaco 9, Mitrović, Lazić 3, Martin 6, Dobrić 5, Ivanović 2, Ilić 7, Nedović 15, Marković 4, Petrušev 25p, 6sk, 4as, 2os, 2bl

Split: Salivan 18, Gizdavčić, Kalajžić 10, Tišma 8, Runjić 4, Vuko, Šorter 21, Jukić, Perkušić, Nelson 13

Tabela ABA lige

Tabela ABA lige / Foto: Flashscore

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?