ZBOG NJEGA JE IZBILA TUČA: LJulj priznao grešku, ali šta od toga ima Partizan

Novosti online

28. 04. 2023. u 10:07

Košarkaš Reala Serhio Ljulj preuzeo je odgovornost za tuču koja se sinoć desila na utakmici Partizana i Reala u Madridu.

ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ ИЗБИЛА ТУЧА: Љуљ признао грешку, али шта од тога има Партизан

Foto: Printskrin

Košarkaši Partizana pobedili su sinoć Real (95:80) i u drugom meču četvrtfinalne serije Evrolige koji je obeležila fenomenalna igra "crno-belih" i opšta tuča na terenu, zbog koje je utakmica završena na minut i 40 pre kraja.

"Ono što se dogodilo protekle noći, nikad nije viđeno na košarkaškim terenima. Preuzimam odgovornost zbog grubo načinjenog prekršaja, koji je potom izazvao katastrofu. Izvinjavam se svim ljubiteljima košarke", napisao je Ljulj na svom Tviter profilu.

Iskusni bek Reala Rudi Fernandez istakao je da su Partizan i Real dva prijateljska kluba.

"Čestitam Partizanu, bili su nadmoćniji od nas. U svakom trenutku su znali kako da igraju. Moramo da se izvinimo našim navijačima i košarci uopšteno. Ne moraju da gledaju ovakve situacije, ali sa mnogo pritiska dolazi do grešaka i to se dogodilo. Mi smo dva prijateljska kluba. Moramo da nastavimo da igramo košarku i ovo više ne sme da se dogodi", zaključio je Fernandez.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove