DŽIKIĆ UOČI FINALA FIBE LIGE ŠAMPIONA: ''Pred nama je teška bitka i ništa drugo ne očekujemo''

Novosti online

13. 05. 2023. u 17:19

Trener košarkaša Hapoela iz Jerusalima Aleksandar Džikić izjavio je na konferenciji za medije pred utakmicu finala FIBA Lige šampiona sa Bonom da sutra očekuje tešku bitku.

ЏИКИЋ УОЧИ ФИНАЛА ФИБЕ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Пред нама је тешка битка и ништа друго не очекујемо

Foto: N.Paraušić

Džikić je odveo košarkaše Hapoela iz Jerusalima u finale FIBA Lige šampiona, pošto je u polufinalu Fajnal fora koji se igra u Malagi posle velike drame pobedio Tenerife 69:68. U finalu snage će sutra odmeriti sa ekipom Bona od 20 časova.

- Ceo proces je pomerao ove momke iz njihove zone komfora. Toliko smo ih forsirali da su neki promenili način svoje igre. Neki od njih su prihvatili svoje uloge. Veoma su agresivni, napadaju reket i veoma su pokretan tim. Jednogodišnji ugovor je sezona, a ne projekat. Jednogodišnje saradnje ubijaju košarku. Projekat je Tenerife, birate igrače i trenera i podržavate ih. U lošim vremenima podržavate i branite tu svoju odluku. Ne osećam da sam ja deo projekta - istakao je Džikić.

Dodaje da nije iznenađen dobrim igrama nemačke ekipe.

- Pred nama je teška bitka i ništa drugo ne očekujemo. Mi nismo favoriti, uopšte. Rezultati tokom sezone govore mnogo o mom kolegi. Ono što zaista cenim je način na koji je izabrao tim i vrstu košarke koju igraju. Smešno je reći da je Bon sada ozbiljan tim, bili su cele godine. Govorim to cele sezone - zaključio je Džikić.

BONUS VIDEO: Večeras prvi put upaljeni reflektori na novom stadionu u Loznici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo