VILDOZA NAKON POTPISA ZA PANATINAIKOS: ''Osećaj je sjajan, pratio sam navijače, jedva čekam da ih vidim''

Novosti online

27. 06. 2023. u 11:10

Novi košarkaš Panatinaikosa Argentinac Luka Vildoza izjavio je da je srećan što nastavlja karijeru u grčkom klubu.

ВИЛДОЗА НАКОН ПОТПИСА ЗА ПАНАТИНАИКОС: Осећај је сјајан, пратио сам навијаче, једва чекам да их видим

FOTO: M. VUKADINOVIĆ

Vildoza je u Panatinaikos stigao iz Crvene zvezde, a naredne sezone sarađivaće sa novim trenerom grčkog kluba Erginom Atamanom.

- Osećaj je sjajan, pošto sam svestan da ću naredne sezone da nosim istorijski dres Panatinaikosa. Osećam se uzbuđeno. Zaista se radujem što ću doći u Atinu i početi da radim sa svojim novim saigračima i trenerima - rekao je Vildoza za zvanični sajt kluba.

Vildoza (27) je istakao da poznaje navijače Panatinaikosa.

- Igrao sam u OAKA areni kao protivnik Panatinaikosa, ali sam pratio navijače i po video-snimcima koji kruže internetom. Atmosfera koju stvaraju je... luda. Oni vole tim i izražavaju ga na jedinstven način. Ovo mi se stvarno sviđa i jedva čekam da to doživim. Siguran sam da ću imati sjajnu vezu sa njima - istakao je Vildoza.

Argentinski košarkaš je potom pomenuo lične i timske ciljeve koje želi da ispuni u Panatinaikosu.

- Moji lični ciljevi uvek idu podruku sa timskim. Nisam od onih koji vole mnogo velikih reči. Radićemo vredno kao tim i nadam se da ćemo imati veoma dobru sezonu. Mislim da ćemo u novoj sezoni imati veoma jak tim. Ataman je odličan i veoma iskusan i uspešan trener. On zna kako da natera svoje igrače da igraju preko svojih granica. Optimista sam što se tiče nove sezone - dodao je Vildoza.

On je naveo da je pre potpisivanja ugovora razgovarao sa Tanasisom Adetokumbom i Nemanjom Nedovićem.

- Razgovarao sam sa Tanasisom, koga poznajem iz vremena u Milvokiju, kao i sa Nedom. Obojica su mi rekli da je Atina prelep grad za život, vreme je odlično, navijači posebno topli, a klub na vrhunskom nivou u svim oblastima. U nekoliko reči, rekli su mi da dođem u Panatinaikos sa sigurnošću da ću provesti tri izuzetne godine - istakao je Argentinac.

On je pozvao navijače Panatinaikosa da pomognu timu u predstojećoj sezoni.

- Kao što sam ranije pomenuo, ne volim velike reči. Sve što mogu da im obećam je da ću vredno raditi i svaki dan dati sve od sebe da pomognem timu. Navijači Panatinaikosa znaju kako da podrže svoj omiljeni tim i poguraće nas da prevaziđemo naše takmičarske granice. Potrebni su nam u svim utakmicama. Jedva čekam da ih vidim - zaključio je Vildoza.

BONUS VIDEO: NIKOLA JOKIĆ JE PONOSAN: Konj srpskog NBA asa osvojio "Subotičku milju"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!