OGLASIO SE GORAN DRAGIĆ: Otkrio da li će doći u Partizan

Novosti online

14. 07. 2023. u 11:50

Slovenački košarkaš Goran Dragić izjavio je danas da bi voleo da se vrati u Majami, ali je dodao da još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru, prenosi Basketnjuz.

ОГЛАСИО СЕ ГОРАН ДРАГИЋ: Открио да ли ће доћи у Партизан

Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

- Glavna želja mi je da se vratim u Majami. Svi sada čekaju da Damijan Lilard odluči gde će da nastavi karijeru. Kada to bude poznato, otvoriće se prostor i za ostale igrače. Razgovaram sa nekoliko klubova, ali dosta toga će biti poznato za nekoliko dana kada vest bude objavljena - izjavio je Dragić za Siol.net.

Dragić je podsetio da njegova deca idu u školu u Majamiju.

- Tamo sam proveo najboljih sedam godina u karijeri, mislim da bi povratak u Majami bio šlag na torti. Neophodno je shvatiti da je NBA biznis i da se samo na kraju računaju rezultati. Majami je imao fenomenalnu sezonu, stigli su do finala NBA lige, a već su promenili pola tima. Danas možete da igrate za Majami, a već sutra ste u Memfis. To je tako - istakao je slovenački košarkaš i dodao da je spreman za narednu sezonu.

Dragić je pored Majamija igrao za Slovan, Mursiju, Olimpiju, Finiks, Hjuston, Baskoniju, Toronto, Bruklin, Čikago i Milvoki.

Slovenac je bio u Areni u toku finane serija ABA lige. Dragić se bar po društvenim mrežama pominjao kao pojačanje Partizana, ali posle ovih izjava, šanse da dođe u Humsku su veoma male.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona