STIŽE ČESTITKA IZ HRVATSKE! Srbija ima mnogo heroja, ali jedan je poseban

Novosti online

08. 09. 2023. u 13:06

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetskog prvenstva, pošto je danas u Manili pobedila selekciju Kanade sa 95:86 (23:15, 29:24, 23:24, 20:23).

СТИЖЕ ЧЕСТИТКА ИЗ ХРВАТСКЕ! Србија има много хероја, али један је посебан

Screenshot: RTS

"Orlove" je do finala šampionata sveta vodio kapiten Bogdan Bogdanović sa 23 poena, a najbolje ga je pratio Nikola Milutinov sa 16 poena i deset skokova. I Ognjen Dobrić je ubacio 16 poena, Marko Gudurić je dodao 12, a Aleksa Avramović deset poena.

Pljušte čestitke i oduševljenja iz košarkaškog sveta sa svih meridijana. Hrvatski trener Aleksandar Petrović, koji redovno čestita Srbiji na sjajnim partijama na Mundobasketu, izdvojio je ovog puta Aleksu Avramovića.

- Srbija ima mnogo heroja u ovom veličanstvenom uspehu, ali sam se potrudio, jer je to Aleksa Avramović zaslužio, da pronađem u statistici ovaj neverovatan detalj. Protiv Litvanije i Kanade na terenu je proveo 29 minuta za plus 28 - napisao je Petrović na Tviteru.

Jedna od prvih čestitki je stigla od argentinske legende Manua Đinobilija. On je na poluvremenu na Tviteru napisao kako aplaudira Bogdanu Bogdanoviću, a na kraju utakmice je imao sjajan komentar:

- Srbija se plasirala u finale Svetskog prvenstva igrajući sjajno kao TIM i to bez Jokića. Respekt.

Odigrala je Srbija kao pravi velikan u polufinalu Svetskog prvenstva, podsetila na svoje najbolje dane iz istorije. I to bez nekoliko asova koji su bili viđeni u timu na Mundobasketu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao