TRENER MAKABIJA PRED PARTIZAN: ''Igramo protiv najboljeg trenera u Evroligi, biće teško''

Novosti online

04. 10. 2023. u 13:49

Trener košarkaša Makabija Oded Kataš izjavio je danas da će njegov tim ići na pobedu protiv Partizana u prvom kolu Evrolige i potvrdio da Vejd Boldvin neće igrati zbog povrede.

ТРЕНЕР МАКАБИЈА ПРЕД ПАРТИЗАН: Играмо против најбољег тренера у Евролиги, биће тешко

FOTO: EPA

Košarkaši Makabija odradili su danas u Tel Avivu trening uoči starta nove sezone u Evroligi. "Ponos Izraela" će sutra od 20.05 časova dočekati Partizan.

- Uzbuđeni smo što na našem terenu otvaramo novu sezonu u Evroligi. Povreda Boldvina je udarac za naš tim. On će da propusti nekoliko narednih utakmica, a verujem da se ne radi o ozbiljnijoj povredi - rekao je Kataš na konferenciji za medije, preneo je zvanični sajt kluba.

On je istakao da želi da dobro pripremi ekipu za duel sa Partizanom.

- Čak i da su Boldvin i Džoš Nebo 100 odsto spremni to bi bila teška utakmica. Igramo protiv trenera koji je možda i najbolji u Evroligi. Partizan je ekipa koja igra izuzetno dobro u napadu - rekao je Kataš.

Kapiten Makabija Džon Dibartolomeo izjavio je da će Boldvin mnogo nedostajati ekipi na sutrašnjem meču.

- On je naš lider i jedan od najboljih igrača. Ovo će biti još jedan izazov za nas. Najbitnije je da se što pre oporavi. Sve ekipe na startu sezone počinju od nule. Imaćemo dosta izazova i moraćemo da ih savladamo. Svaka utakmica je važna, Partizan je konkurent za plej-of - rekao je Dibartolomeo.

Košarkaš Makabija Bonzi Kolson izjavio je da je cilj kluba plasman u plej-of Evrolige.

- Svaka utakmica je teška, Evroliga nije laka. Treneri rade odličan posao, imamo sjajne momke, koji će dati sve od sebe za grad, državu i navijače. Rekao sam novim igračima da se zabavljaju dok igraju. Navijači će praviti veliku buku, moraju to da prihvate - zaključio je Kolson.

BONUS VIDEO: Nesvakidašnja izjava Duljaja nakon pobede nad Napretkom: "Čestitam mladencima, želim im puno sreće"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?