"POČELI SMO NEODGOVORNO": Željko Obradović se oglasio posle utakmice Partizan - Cibona

Novosti online

15. 10. 2023. u 08:31

KOŠARKAŠI Partizana nastavili su da nižu pobede u ABA ligi. Crno-beli su ubedljivo savladali Cibonu (96:67). Utiske posle utakmice izneo je trener šampiona regionalnog takmičenja Željko Obradović.

ПОЧЕЛИ СМО НЕОДГОВОРНО: Жељко Обрадовић се огласио после утакмице Партизан - Цибона

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Trofejni stručnjak se zahvalio publici i istakao da je njegov tim neodgovorno počeo meč.

- Hvala navijačima koji su došli, atomsfera je bila lepa. KK Cibona želim sve najbolje, oni su u teškoj situaciji, klub velike tradicije ovo ne zaslužuje. Želim da izađu iz ove situacije. Sve najbolje u nastavku sezone. Apsolutno je jasno da smo počeli neodgovorno, ulaskom Pantera i Nanelija sve se promenilo, to sam rekao pred svima i čestitao im. Videla se želje i volja.Cibona je igrala veoma dobro u prvom, a mi u drugom poluvremenu - rekao je Obradović.

Partizan je u ABA ligi ostvario tri ubedljiva trijumfa - Mornar (110:78), Krka (56:96) i Cibona (96:67). U Evroligi je u četvrtak upisao prvu pobede savladavši Asvel u Francuskoj sa 88:62.

Premijeru pred domaćom publikom u najelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju ekipa iz Humske imaće u utorak od 18.30, kada u "Arenu" stiže Barselona.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)