ABA LIGA: Nikola Topić najkorisniji igrač (MVP) šestog kola

Tanjug

07. 11. 2023. u 11:24

Košarkaš Mege Nikola Topić proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) šestog kola ABA lige, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

АБА ЛИГА: Никола Топић најкориснији играч (МВП) шестог кола

Foto: ABA liga

Mega je u nedelju na svom terenu pobedila Zadar 91:81, a Topić je postigao 27 poena i imao je šest skokova, 10 asistencija i dve ukradene lopte za 37 minuta u igri. On je imao indeks korisnosti 41.

Mega se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli ABA lige sa po tri pobede i poraza. Klub iz Beograda će u narednom kolu regionalnog takmičenja gostovati Mornaru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um