STRAŠAN UDARAC ZA DENVER: Nikola Jokić ovo nikako nije želeo da čuje

Novosti online

09. 11. 2023. u 08:14

Košarkaši Denvera pobedili su jutros Golden Stejt sa 108:105 i ostvarili osmu pobedu u prvih devet utakmica u NBA ligi.

СТРАШАН УДАРАЦ ЗА ДЕНВЕР: Никола Јокић ово никако није желео да чује

FOTO: Tanjug/AP

Aktuelne šampione predvodio je srpski centar Nikola Jokić sa 35 poena, 13 skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte za više od 36 minuta.

Međutim, tu je kraj dobrim vestima za Denver. Izgleda da je povreda desne zadnje lože  Džamala Marija ozbiljnija nego što se u prvi mah činilo, pa će šampioni NBA biti oslabljeni do kraja novembra, javlja Adrijan Vojnarovski.

Drugi najbolji igrač aktuelnih šampiona igrao je na prvih sedam utakmica sezone, ali u osmoj, pobedi nad Nju Orleansom, nije bio u protokolu.

Nagetsi su u tom meču pobedili predvođeni još jednom izuzetnom partijom Nikole Jokića, ali nema sumnje da srpskom centru mnogo znači prisustvo strelca i kreatora Marijeve klase.

Sigurno je da će tim iz Kolorada biti obazriv, budući da su u Denveru svesni istorije povreda kanadskog reprezentativca.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)