"ZNATE, ONI TAMO U SRBIJI..." Bogdan Bogdanović izgubio, pa objasnio Amerima šta ga motiviše

Novosti online

27. 11. 2023. u 08:17

Košarkaši Bostona su na svom terenu slavili protiv Atlante sa 113:103 i sada imaju skor 13/4 i prvi su na Istoku.

ЗНАТЕ, ОНИ ТАМО У СРБИЈИ... Богдан Богдановић изгубио, па објаснио Америма шта га мотивише

Tanjug/AP

Seltikse je do pobede predvodio Džejson Tejtum koji je ubacio 34 poena, dok je Džejlen Braun dodao 21.

U redovima Atlante najefikasniji je bio Tre Jang sa 33 poena, a sjajnu partiju upisao je i kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović koji je pogodio sedam trojki iz 10 pokušaja i postigao 23 poena.

Nakon meča Bogdan je pred kamerama objasnio šta ga motiviše da i kada je teško daje svoj maksimum na terenu.

- Znate, izgubili smo. Moja porodica i prijatelji tamo u Srbiji gledaju do kasno u noć ovo. Čak i kada sam umoran, a osećao sam umor danas... Kada zagrevanje krene, ja se samo setim njih. Oni mi daju motivaciju - otkrio je Bogdanović.

Milvoki je nadoknadio zaostatak od 26 poena i na kraju slavio na domaćem terenu protiv Portlanda sa 108:102. Najzaslužniji za trijumf Baksa bili su Janis Adetokumbo sa 33 poena i Demijan Lilard sa 31. Portland je predvodio Džeremi Grant sa 22 poena.

Finiks je zabeležio sedmu uzastopnu pobedu pošto je u gostima bio bolji od Njujorka sa 116:113, predvođen Devinom Bukerom koji je postigao 28 poena, uključujući i odlučujuću trojku 1,7 sekundi pre kraja. U redovima Niksa najbolji je bio Džejlen Braun sa 35 poena, osam asistencija i šest skokova.

Sedmi trijumf u nizu upisao je i Orlando koji je pobedio na domaćem parketu Šarlot sa 130:117, Bruklin je slavio protiv Čikaga sa 118:109, dok je Klivlend bio bolji od Toronta trenera Darka Rajakovića sa 105:102.

Minesota (12/4) je zadržala prvo mesto na Zapadu posle pobede u Memfisu sa 119:97. Entoni Edvards je sa 24 poena bio najbolji u pobedničkom timu, dok je Karl Entoni Tauns ubacio 18 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)