NBA ZVEZDA NIJE HTELA U PARTIZAN! Evo zašto sam odbio Željka Obradovića

Novosti online

30. 11. 2023. u 09:26

Košarkaši Partizana traže nastavak pobeda, pošto nakon trijumfa u ABA ligi protiv Borca iz Čačka, oni na svom terenu igraju i 11. kolo Evrolige, a protivnik će im biti grčki Panatinaikos, koji će tako dovesti i ljubimca grobara Matijasa Lesora ponovo u Beogradsku arenu.

НБА ЗВЕЗДА НИЈЕ ХТЕЛА У ПАРТИЗАН! Ево зашто сам одбио Жељка Обрадовића

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Međutim, nije Francuz jedini koji ima veze sa crno-belima, tokom leta se pominjalo da bi Kendri Nan mogao da obuče dres Partizana i tako se pridruži Kevinu Panteru, Zeku Ledeju, Džejmsu Naneliju i ostalim momcima u četi Željka Obradovića.

A da to nisu samo glasine potvrdio je bivši igrač Lejkersa, Hita i Vizardsa u intervjuu za Mocartsport. 

- Glasine? Nisu to bile glasine, to je bila istina. Kontaktirao me je Partizan nekoliko puta tokom leta. Čak je jedan od mojih trenera u Majamiju pričao da bi trebalo da odem u Partizan, da je to odlična sredina za mene. Blizak je sa nekim iz kluba, ne mogu sada da se setim kim, ali baš se bio zalagao za Partizan. Odlučio sam drugačije i to je to. Zadovoljan sam gde sam - bez okolišanja nam priča organizator igre koji je 2020. izabran za člana najbolje ruki petorke, iako pre toga nije ni draftovan.

FOTO: EPA

 

Nije krio razloge nedolaska u Partizan kod Željka Obradovića.

- Morao sam da sagledam sve aspekte. Procenio sam da je Panatinaikos bolja opcija za mene, pre svega zbog stila igre, trener Ataman daje veliku slobodu igračima. Nisam hteo da odem u neki klub koji već ima igrača koji su slični meni, tačnije slični mojim karakteristikama. U Panatinaikosu je situacija u sastavu takva da sam procenio da mogu najviše da pomognem. Hteo sam odmah da se istaknem.

Sada pokušava da pronađe mesto pod suncem u sistemu Ergina Atamana.

- Nisam dugo ovde, tek mesec dana, ali sam shvatio donekle moju ulogu, a to je da budem agresivan i u napadu i u odbrani. Da stvaram situacije na terenu koje donose pozitivne stvari i za mene, a pre svega za saigrače. Moram da kažem da se za sada snalazim, ide sve željenim tokom - rekao je za Mocartsport Kendrik Nan. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!