"NEJPIR?" Ovako je Janis Sferopulos govorio pred utakmicu Makabi - Crvena zvezda

Tanjug

20. 12. 2023. u 17:31

TRENER košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je ove srede u Beogradu da je meč sa Makabijem bitan za njegov tim i dodao da želi da igrači crveno-belih budu spremni da se bore za pobedu.

НЕЈПИР? Овако је Јанис Сферопулос говорио пред утакмицу Макаби - Црвена звезда

Foto: Tanjug

Crveno-beli su odradili trening pred  utakmicu 16. kola Evrolige sa "ponosom Izraela".

Utakmica između Makabija i Crvene zvezde biće odigrana u četvrtak od 20.05 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu, a domaćin će biti klub iz Izraela.

Sferopulos na ovom meču ne računa na Šabaza Nejpira i Ognjena Kuzmića, koji će napustiti Crvenu zvezdu.

- Igramo protiv košarkaša Makabija, koji na ovom terenu imaju pet pobeda i tri poraza. Oni su u vrhu tabele, u poziciju su za plej-of, ali je ovo bitna utakmica za nas. Posle utakmice sa Realom želimo da budemo spremni da reagujemo. Želim da vidim da više igrača bude uključeno u borbu za pobedu. To je naš cilj - da svi zajedno budemo spremni da se borimo za pobedu - rekao je Sferopulos na konferenciji za medije, prenosi zvanični sajt kluba.

On nije želeo ništa više da doda na temu Šabaza Nejpira i istakao da je "sve na tu temu rekao na konferenciji za medije u utorak uveče".

Crvena zvezda je sinoć u "Štark areni" poražena od Reala 72:58 u meču 15. kola Evrolige. Na ovom duelu nije igrao Nejpir, a grčki stručnjak je posle duela sa Madriđania, između ostalog, izjavio da plejmejker neije hteo da igra protiv "kraljevića", jer je u pregovorima sa drugim timom.

Crveno-beli će u dvorani "Aleksandar Nikolić" trenirati i na dan utakmice na kojoj neće biti navijača.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)