DEKI, OVO JE ZA TEBE! Cela Amerika bruji o potezu Golden Stejta

Novosti online

24. 01. 2024. u 06:39

GOLDEN Stejt voriorsi su ponovo pokazali koliko cene sve što je Dejan Milojević uradio za četvorostruke NBA šampione.

ДЕКИ, ОВО ЈЕ ЗА ТЕБЕ! Цела Америка бруји о потезу Голден Стејта

FOTO: Tanjug/AP

Rukovodstvo kluba je donelo još dve odluke kojima će odati počast preminulom srpskom stručnjaku.

Prva je da će do kraja sezone na dresovima i trenerkama nositi inicijale DM u čast Dejana Milojevića. Isti logo će takođe stajati u srcu na parketu na svim utakmicama koje će Voriorsi do kraja sezone odigrati u svom Čejs centru.

Srbin je u stručni tim Voriorsa stigao 2021. godine i sa Golden Stejtom je osvojio šampionski prsten 2022. godine.

Koliko je prerani odlazak Dejana Milojevića u 47. godini ostavio traga u kolektivu govore izjave Drejmonda Grina i trenera Stiva Kera.

Najveći igrač u istoriji te franšize Stef Kari je istakao da ni on nije mogao da propusti meč Partizana i Mege u kom je pomoćnom treneru Golden stejta odata počast.

"Gledao sam utakmicu njegova dva bivša tima u Srbiji. Ne mogu ni da zamislim kako bi bilo da sam bio u Areni da osetim tu energiju. Želimo da uradimo nešto slično", rekao je Kari.

"Cela organizacija je u šoku. Pokušaćemo da se vratimo na posao, svi smo razgovarali... Teško je. Veliki gubitak koji će se osećati u budućnosti. Deki je uvek donosio pozitivnu energiju u svlačionicu", istakao je četvorostruki NBA prvak.

Na oproštaju od Milojevića pre meča ABA lige u Beogradu su spremljeni mini-film, višeminutni aplauz, bakljada, skandiranje i transparent.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima