NBA LEGENDA HVALI NIKOLU I PRIZNAJE: Plakao sam zbog Jokića i Denvera (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

03. 02. 2024. u 17:06 >> 17:24

Košarkaši Denvera trijumfovali su protiv Portlanda 120:108. Nikola Jokić imao je još jednu za pamćenje. Učinak Srbina bio je, 27 poena, 22 skoka i 12 asistencija

НБА ЛЕГЕНДА ХВАЛИ НИКОЛУ И ПРИЗНАЈЕ: Плакао сам због Јокића и Денвера (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nakon meča trener Portlanda, legenda NBA lige, Čonsi Bilaps imao je samo pohvale na račun Srbina.

- Naš cilj je da izađemo i da igramo što jače i da probamo da dobijamo utakmice, kao što smo uradili večeras, dali smo sebi šansu. To je veoma dobar tim i imaju mnogo dobrih šutera. Džoker je imao jednu od onih ‘svojih’ utakmica večeras. Nismo mogli da održimo korak s tim - rekao je Bilaps.

Najefikasniji kod Trejlblejzersa bio je Skut Henderson s 30 poena, dok je jedan manje ubacio Anferni Simons, a  ali je Denver imao čak sedmoricu košarkaša sa po 13 i više poena.

- Teško je pobediti ih kad on igra ovako, jer onda sve u napadu mora da vam ide od ruke. Morate da pogodite mnogo šuteva u noći kad ovako igra umetničku partiju, šut za šutem. Pokušate da ponekad zaustavite, da istrčite i to je najbolje čemu možete da se nadate kad igra ovako - kaže Bilaps.

Na pitanje šta mu je, kao detetu iz Denvera, prolazilo kroz glavu kad su Nagetsi uzeli titulu prošle godine, prvu u svojoj istoriji, proslavljeni as priznaje da je bio ponosan.

- Toliko sam bio srećan i toliko ponosan. Mislim, probao sam ovde da osvojim titulu kao igrač. Najbolji tim je na kraju pobedio, bili su tako povezani međusobno. Jednostavno sam ponosan, čoveče - rekao je Bilaps.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici