''OVO JE RECEPT ZA USPEH U ZADRU!'' Trener Budućnosti otkrio šta je potrebno uraditi kako bi Podgoričani slavili i u Hrvatskoj

Filip Milošević

18. 04. 2024. u 17:46

Košarkaši Budućnost slavili su na domaćem parketu protiv Zadra 100:69, a sada ih čeka meč u Hrvatskoj, gde će pokušati da obezbede polufinale ABA lige.

ОВО ЈЕ РЕЦЕПТ ЗА УСПЕХ У ЗАДРУ! Тренер Будућности открио шта је потребно урадити како би Подгоричани славили и у Хрватској

FOTO: KK Budućnost/Filip Roganović/ABA liga

- Moramo da odigramo na defanzivnom i energetskom nivou kao tokom drugog poluvremena utakmice u Podgorici. Moram da naglasim da pistup, energija i fokus nisu bili loši ni u prvom delu, naprotiv, ali prikazano u drugom poluvremenu je recept za uspeh u Zadru - naglasio je trener Budućnosti, Andrej Žakelj, pa nastavio:

- Imali smo vremena da se odmorimo i analiziramo prvu utakmicu, videli smo šta je bilo loše, a šta dobro. Svesni smo da nas očekuje jako težak posao protiv Zadra u Zadru. Svesni smo da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta, ali sjajna atmosfera će biti dodatni motiv da prikažemo partiju na nivou, koji će biti dovoljan za plasman u polufinale plej – ofa.

BONUS VIDEO: KLADIONIČARSKE PRIČE: Oni se ne klade zbog love, lovu imaju, klade se zbog strasti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)