SAD ĆE SVIMA BITI JASNO: Jokićev saigrač iskreno govorio o srpskom centru i svima zapušio usta!

Novosti online

05. 05. 2024. u 20:00

Jedan od najboljih igrača Denvera Majkl Porter Džunior govorio je za američke medije o Nikoli Jokiću i njegovim liderskim sposobnostima.

САД ЋЕ СВИМА БИТИ ЈАСНО: Јокићев саиграч искрено говорио о српском центру и свима запушио уста!

FOTO: EPA

On je dodao da Jokić svojim primerom pokazuje kakav je lider.

– Kakav je Jokić kao lider? On nama svima na sopstvenom primeru pokazuje kako treba, a zapravo ne priča previše. Povremeno hoće, ali… Znate da mnogi pričaju da ga ne zanima košarka, samo konji, ali taj tip – svakodnevno ponavlja svoje rutine kako niko drugi ne ponavlja. Ako neko stigne do tih visina, to je onda samo do toga. Jokić svaki dan disciplinovano prati svoj program i on je tip koji svojim primerom nama govori kako treba da radimo i ponašamo se – otvoreno je rekao Porter.

Jedan od najboljih trojkaša je dodao i da Jokić ne očekuje MVP priznanje ove sezone, što je samo dokaz njegove skromnosti.

– Ne mislim da će dobiti MVP jer ga prosto nije briga. Kada dođe do priče oko tome, kaže da igra dobro, ali da ima i drugih igrača koji to zaslužuju. Kod nas nema ega u svlačionici, što nije slučaj u drugim svlačionicama – objasnio je Porter.

Podsetimo, Denver gubi u polufanlnoj seriji plej-ofa protiv Minesote 1:0, a sledeća utakmica je na programu u noći između ponedeljka i utorka.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom